Felhasználási feltételek


Jelen szabályzat (Szabályzat) a Mapinform.hu Kft. (továbbiakban Üzemeltető), mint a www.mapinform.hu weboldal alatt elérhető tartalmak és szolgáltatások üzemeltetője és a Szolgáltatás felhasználója (továbbiakban Felhasználó) között jön létre, melynek betartása a Felek kötelessége.

A Szolgáltatásra használatának feltétele a Szabályzat ismerete és elfogadása. A Szolgáltatás nem regisztrált Felhasználók általi használata a jelen Szabályzat elfogadásának minősül. A Felhasználók személyes adatainak kezeléséről az Adatvédelmi Nyilatkozat rendelkezik.

A Szabályzat legfrissebb változata a Szolgáltatás nyitólapján elhelyezett "Felhasználási feltételek" linkre kattintva érhető el. Üzemeltető fenntartja magának a jogot a jelen Szabályzat külön értesítés és indoklás nélküli, akár visszamenőleges hatályú megváltoztatására is. A Felhasználó felelőssége, hogy a Szabályzat változásait figyelemmel kísérje. A módosítást követően a Szolgáltatás használata a Szabályzat módosításának elfogadását jelenti.

A Szolgáltatás kizárólag a hatályos jogszabályok keretei között és harmadik személyek jogainak sérelme nélkül használható.

A Szolgáltatás keretében az Üzemeltető által közzétett tartalom és a Szolgáltatás az Üzemeltető szellemi tulajdonát képezi és az a Szolgáltatás rendeltetésszerű használatával velejáró olvasáson, képernyőn történő megjelenítésen és az ehhez szükséges ideiglenes többszörözésen, és a személyes, nem-kereskedelmi célból történő merevlemezre történő lementésen és kinyomtatáson túl semmilyen egyéb formában nem használható fel vagy hasznosítható az Üzemeltető előzetes írásbeli engedélyének hiányában. A www.mapinform.hu domain az Üzemeltető javára bejegyzett domain név. Ezen név – ideértve a hozzá megtévesztésig hasonló neveket illetve kifejezéseket is – használata a Szolgáltatás nevére történő hivatkozás kivételével csak az Üzemeltető előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

A Szolgáltatás keretén belül elérhetővé tett tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, annak pontosságáért, megbízhatóságáért és teljességéért az Üzemeltető mindent megtesz. A tartalom a Szolgáltató partnerek (akiknek termékeit/szolgáltatásait Üzemeltető viszontértékesíti) nyilvános internetes oldalain elérhető és az általuk Üzemeltető számára megküldött információkon alapul. Amennyiben a Szolgáltatás keretében elérhető tartalom és a Szolgáltató partner nyilvános internetes oldalain elérhető tartalom között eltérés mutatkozik, akkor a Szolgáltató partner oldalain elérhető tartalom az irányadó.

A Szolgáltatás harmadik személyek által üzemeltetett weboldalakra mutató linkeket is tartalmaz. Amennyiben az Üzemeltető tudomást szerez arról, hogy az általa linkelt oldal vagy a linkelés harmadik személyek jogait vagy a hatályos jogszabályokat sérti, a linket haladéktalanul eltávolítja. Ezen felül az Üzemeltető az általa használt linkek illetve az általuk lehívható weboldalak tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal.

A Szolgáltatás oldalain megjelent hirdetések tartalmáért az Üzemeltető nem vállal felelősséget. Az Üzemeltető a hirdetések közzétételekor teljes mértékben figyelembe veszi az elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokról szóló 2001. évi CVIII. törvény (a továbbiakban: EKT), a gazdasági reklámtevékenységről szóló 1997. évi LVIII. törvény rendelkezéseit, valamint az önszabályozó reklámpiacon kialakult gyakorlatot.

Ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kattintson ide a kapcsolatfelvételhez.

 
ShareBar